Bu haber kez okundu.

Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, Mahalle Muhtarlarını Ağırladı
banner229

İl Emniyet Müdürümüz Mustafa Tokyay, polisevinde muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıya 18 muhtar katıldı.

Toplantıya katılan bütün muhtarlarla tek tek tokalaşan Emniyet müdürü Tokyay, sıcakkanlı tavırlarıyla her zamanki gibi yine bütün dikkatleri üzerine çekti.

Her zaman bize ulaşabilirlik açısından, vatandaşlarımızın daha huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamaları için çok çalıştıklarını belirten Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay; “İnsanların hizmetinde olan bir kurumuz, işimiz gücümüz hizmet üretmektir. Bütün derdimiz insanların işini nasıl kolaylaştırabiliriz onu düşünüyoruz. Masanın diğer tarafına geçerek nasıl bir davranış sergileriz onun üzerine yoğunlaşıyoruz” dedi.

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde 17.03.2017 tarihinde Polis Evinde İl Merkezi 18 mahalle muhtarının katılımıyla yapılan değerlendirme toplantısında;

Milli birlik ve beraberlik duyguları etrafında ilimiz genelinde güven ortamının korunması, asayiş ve huzurun sağlanması konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.