Bu haber kez okundu.

Emniyet Müdürlüğünden Seçim Öncesi Güvenlik Tedbiri
banner229

Siirt Emniyet Müdürlüğü, halk oylaması öncesi çok sayıda polisle güvenlik tedbirleri aldı.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada,Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 21.01.2017 tarihinde kabul edilen ve Anayasa’nın 175. Maddesi gereğince halkoyuna sunulması uygun görülen 6771 sayılı “Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’ ve 3776 sayılı Anayasa değişikliğinin Halkoyuna Sunulması Hakkında Kanunun 2. Maddesi gereğince 16 Nisan 2017 Pazar günü halkoyuna sunulacaktır.

16 Nisan 2017 günü yapılması kararı alınan Anayasa Değişikliği Halkoylamasında halkın iradesini sağlıklı bir şekilde kullanabilmesi, emniyet ve huzur ortamında yapılabilmesi için gerekli tedbirler alınmıştır.

Vatandaşlarımızın, halkoylamasının ilimiz genelinde emniyet ve huzur ortamında yapılabilmesi için kamu güvenliği ve huzurunu tehdit edecek kanun dışı eylem ve işlemleri 155 Polis İmdat Hattı’nı  veya 156 Jandarma İmdat Telefonu’nu arayarak bildirmeleri büyük önem arz etmektedir.

 Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.