Bu haber kez okundu.

Emniyet Müdürlüğünden 'Online İhbar Hattı'
banner229

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Android kullanıcıları için Google Play ve İOS'da hazırlanan "EGM" isimli bu uygulamada başta otopark sorgulama olmak üzere online ihbar, bilgi edinme, en yakın polis merkezi, insan hakları ihlali başvuru formu, EGM sınavları sonuç sorgulama ve uygulamayla ilgili görüş-öneri menüleri vatandaşların istifadesine sunuldu.

Siirt Emniyetinden yapılan açıklamada, uygulamada yapılan son güncellemeyle suçun önlenmesi, suçlunun bir an önce yakalanması, polisin en kısa zamanda ihbarlara cevap verip; vatandaşların devam eden mağduriyetinin giderilmesi amacıyla "Online İhbar Hattı"nın kullanıma açıldığını bildirdi.

Yapılacak olan "ihbar" EGM isimli uygulama cep telefonuna indirildikten sonra "ihbar" modülü içerisinde menü tuşlarından il ve ilçe seçilerek doğrudan ilgili birime iletilip, ayrıca ihbar ile ilgili olduğu düşünülen fotoğraf ve belgelerin "İhbar Modülü" üzerinden gönderilmesi seçenekleri sunuluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.