Bu haber kez okundu.

Emniyet Müdürlüğünden Öğrencilere “Siber Güvenlik” Eğitimi
banner229

Siirt İl Emniyet Müdürlüğünce öğrencilere yönelik “siber güvenlik ve dolandırıcı faaliyetlerinin önlenmesi konularında eğitim verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince il merkezindeki ortaokul ve lise öğrencilere yönelik “siber farkındalığın arttırılması”, “kişisel verilerin korunması”, “dolandırıcılık faaliyetlerinin önlenmesi” ve “yasadışı bahis” konu başlıkları altında verilen eğitim 09.02.2022 tarihinde gerçekleştirildi.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada Atatürk Anadolu Lisesinde verilen eğitime ilişkin olarak şu bilgilere yer verildi “ 09.02.2022 günü, 14:30-16:00 saatleri arasında Siirt Atatürk Anadolu Lisesinde 110 öğrenci ve 6 öğretmene “Siber Güvenlik ve Dijital Okuryazarlık” ve ”Siber Zorbalık ile Teknoloji Bağımlılığı” konularında seminer/eğitim faaliyeti gerçekleştirilmiştir. “

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.