Bu haber kez okundu.

Emniyet Müdürlüğü Yeni Yerinde Hizmet Vermeye Başladı
banner229

Siirt Emniyet Müdürlüğü, yeni binasına taşındı. Emniyet Müdürlüğü için Doğan Mahallesinde inşa edilen yeni binasının açılışı törenle yapıldı.

Vali Ali Fuat Atik, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Fırat, 3.Komando Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Mehmet Fevzi Kenasarı ve jandarma Komutan Vekili Albay Erol Ürküt ile emniyet teşkilatı personelinin katıldığı törende, Maksut Erden Hocanın okuduğu duanın ardından 3 adet kurban kesildi.

Törene katılanlar dua ve kurban kesiminin ardından Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay’ın makam odasına geçerek, ilimizin trafik durumu hakkında bir süre sohbet ettiler.

Trafik düzeninin bir kültür işi olduğunu belirten Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay, trafik düzeninin sağlanabilmesi basın mensuplarına büyük görevler düştüğünü belirtti.

Kızılay, özellikle yanlış parklar emniyet kemeri ve direksiyon başında telefonla konuşma konularında basının uyarıcı yayınları sürekli yapmasında büyük yarar bulunduğunu söyledi.

Yeni Emniyet Müdürlüğü binası, 23 bin metrekare arsa üzerinde 20 bin metrekare kapalı alana sahip olan yeni hizmet binasında çalışma ofislerinin yanı sıra otopark, eğitim ve konferans salonu, sosyal alan nezarethane, muhafaza odası dinlenme salonu ve kafeterya bulunmaktadır.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yıldız 5 yıl önce

hayırlı olsun, eski emniyetin önündeki caddeyi hemen trafiğe açın lütfen, şehir trafiği biraz nefes alsın...