Bu haber kez okundu.

Emniyet  Müdürlüğü Uyuşturuculara Göz Açtırmıyor
banner229

Son dönemlerde ilimizde  kullanımı arttığı iddia edilen uyuşturucu ile mücadele Emniyet güçleri tarafından aralıksız bir şekilde sürdürülüyor.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmada; Cumhuriyet Caddesi ile Sakıp Beyko Caddesi kesişiminde GAP taksi olarak bilinen yerde bulunan metruk binada  E.Y. isimli şahsın uyuşturucu madde sakladığı bilgisi alınmış, akabinde şubemiz kuvesinde bulunan ILGAR isimli Narkotik Madde Arama Köpeği ile yapılan kontrollerde metruk binada 4 fişek toz esrar  maddesi ve 1 fişek metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir.

Ayrıca,Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce Cengiz Topel Caddesi üzerinde durumundan şüphelenilerek durdurulan 1(Bir)şahıstan  2 adet Suboxone maddesi ve Bahçelievler Mahallesinde bulunan Hami Efendi Caddesinde durumundan şüphelenilen bir şahısta iki fişek halinde eroin maddesi ele geçirildiği belirtildi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.