Bu haber kez okundu.

Emniyet Müdürlüğü, Siirt Üniversitesi Öğrencilerine Yönelik Bilgilendirme Standı Açtı
banner229

Siirt il Emniyet Müdürlüğü yeni bir projeye başladı. Emniyet müdürlüğü yüksek öğrenim öğrencilerini çeşitli tehlikeler karşı uyarmak ve çalışmaları hakkında bilgilendirmek amacıyla stantlar açtı.

İl Emniyet Müdürlüğü bu amaçla Siirt Üniversitesinde eğitim gören öğrencileri yönelik olarak Siirt Üniversitesi Kezer Kampüsünde stantlar açtı.

İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu Üniversite Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, rektör yardımcıları ve akademik personel stantları ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yeni eğitim-öğretim yılında öğrencileri şehre ve üniversiteye ‘Hoş geldiniz’ diye karşılayan Terörle Mücadele, Narkotik Şube, Siber Suçlarla Mücadele ve Asayiş Şube Müdürlüğü uzman personelleri bilgilendirme ve önleme faaliyetlerine yönelik uyarıcı broşürleri dağıttı.

Görevli personeller öğrencilere herhangi bir sorun ve talepleri olması halinde emniyet birimlerinin her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.