Bu haber kez okundu.

Emniyet Müdürlüğü Personeli Kan Bağışında Bulundu
banner229

Siirt Emniyet Müdürlüğü personeli Türk Polis Teşkilatı'nın 174. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde  kan bağışında bulundu.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Nihat Özen başkanlığında toplanan emniyet personeli, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında emniyet binasında oluşturulan bölümde kan verdi.

Özen yaptığı açıklamada, kanın acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğunu belirterek, şunları kaydetti: "Çok önemli bir misyonu yürüten ve ülkemizin güzide teşkilatı olan Kızılay'a kan bağışında bulunduk. 'Bir ünite kan bir hayat kurtarır' sloganıyla hareket ediyoruz. Amacımız emniyet personelinin kan bağışı konusundaki farkındalığını arttırmak hem de vatandaşlarımızı bu konuya daha fazla teşvik edebilmek."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.