Bu haber kez okundu.

Emniyet Müdürlüğü 1000 Kişiye Aşure Dağıttı
banner229
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen aşure dağıtım etkinliğine katıldı.
Siirt’te trafiğe kapalı Güres Caddesinde, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından vatandaşlara yönelik düzenlenen Aşure etkinliğine katılan Vali Mustafa Tutulmaz burada yaptığı konuşmada:”Sevinçleri, acıları, bayramları, ortak bir tarih ve maziden gelerek, hoşgörüyle bu günlere ulaştık. Bu birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi zedelemeden bir ve beraber olmaya devem edeceğiz.”dedi.
Vatandaşların Muharrem ayını tebrik eden Vali Tutulmaz, “Gerek inanç değerlerimiz, gerekse kültürümüzdeki bu özel günler; sevgiyi, saygıyı, birlik ve beraberliği ön plana çıkaran, insan merkezli etkinliklerdir. Bu anlamlı etkinlikten dolayı İl Emniyet Müdürlüğü'ne ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”diye konuştu.
İl Emniyet Müdürü Metin Özkan ise:’Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasında ve halkla olan ilişkilerimizde her zaman vatandaş odaklı bir hizmet anlayışıyla, vatandaşlarımızla hizmet etmeye devam edeceklerini’ söyledi.
Konuşmaların ardından, Aşure kazanlarının başına geçen Vali Tutulmaz, etkinliğe katılan vatandaşlara aşure ikram etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.