Bu haber kez okundu.

Emniyet, Jandarma ve Umke Trafik Konulu Stant Açtı
banner229

Siirt’te Trafik Güvenliği Günü ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı UMKE tarafından “Trafik” konulu stant açıldı.

Trafiğin düzenli akışını sağlayarak, insanların can ve mal güvenliğini tehlikeye atan kazaları asgari düzeye indirmek amacıyla düzenlenen trafik haftası başladı.

Haftanın başlaması nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve UMKE tarafından alış veriş merkezinde bir stant açıldı. Ortak stantta emniyet ve jandarmanın kullandığı araç ve gereçler sergilenirken, video gösterimleri ile trafik kurallarına ve kazalarına dikkat çekilmek istendi.

Palyaço kıyafetli polislerinde görev aldığı stantta çocuklara çikolata, balon ve boyama kitapları dağıtıldı.

Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay ve üst düzey yöneticiler ile il jandarma komutanlığı yetkilileri alış veriş merkezine gelerek standı ziyaret eden çocuklarla sohbet edip, onlarla fotoğraf çektirdi ve trafik konusunda çeşitli öğütlerde bulundular.

“Trafik” konulu standın açılışına Vali Vekili Zihni Yıldızhan, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay,İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Erol Ürküt, kamu kurum temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.