Bu haber kez okundu.

Emlak ve Çevre Vergisinde Son Gün 30 Kasım
banner229
Siirt Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne bağlı Gelir Tahakkuk ve Takip Birimi tarafından yapılan açıklamada, emlak ve çevre temizlik vergilerinde 2015 yılının 2’inci taksidinin yatırma işlemi için son ödeme tarihinin 30 Kasım Pazartesi günü mesai bitimine kadar olduğu belirtildi.
Siirt Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne bağlı Gelir Tahakkuk ve Takip Birimi tarafından konuyla ilgili yapılan yazılı açıklama şöyle; ‘ Belediyemiz gelirler müdürlüğünce tahsil edilmekte olan 2013 yılı emlak vergisi ve Çevre Temizlik vergisi 2’inci taksit yatırma tarihi 30 Kasım Pazartesi günü mesai bitimine kadar olup; bina, arsa ve arazi gibi gayrimenkullere sahip mükelleflerin emlak vergisini, işyerinde oturanların (ÇÖP) çevre temizlik vergisini zamanında yatırmaları gerekmektedir.
Tarihinde yatırılmayan vergiler için günlük gecikme cezası uygulanması kanun gereğidir. Mükelleflerin cezai duruma düşmemeleri için önemle duyurulur” denildi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtBelediyeEmlak Vegisi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.