Bu haber kez okundu.

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi İlk Taksit Ödemeleri İçin 31 Mayıs Son Gün
banner229

Siirt Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelirler Şefliğinden Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri hususunda yapılan açıklamada 2021 yılı birinci taksiti için son ödeme gününün 31 Mayıs 2021 olduğu belirtildi.
Konuyla ilgili olarak Siirt Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelirler Şefliğinden yapılan açıklamada, 1’inci taksitlerinin ödeme süresinin 31 Mayıs’ta sona ereceği hatırlatılarak, “Belediyemizce tahsil edilmekte olan 2021 Yılı Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi (ÇTV) 1’inci taksitinin son ödeme tarihi 31 Mayıs 2021 günü mesai bitimine kadar olup; Bina, Arsa ve Arazi gibi gayrimenkullere sahip mükelleflerin Emlak vergisini, iş yerlerinde oturanların Çevre Temizlik Vergisini zamanında yatırmaları gerekmektedir.

Tarihinde yatırılmayan vergiler için 6138 Sayılı Kanun gereğinde günlük gecikme zammı uygulanacağı kanun gereğidir. Mükelleflerin cezalı duruma düşmemeleri için önemle duyurulur” ifadeleri kullanıldı.
Vatandaşların borçlarını, Siirt Belediyesi merkez bina giriş katta yer alan veznelerden, belediye tahsilat gişelerinden veya www.siirt.bel.tr internet adresi üzerinden e-Belediye bölümünde yer alan Borç-Sorgula-Öde sayfasından ödeyebilecekleri bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.