Bu haber kez okundu.

Elma ve Böğürtlen Bahçeleri Yerinde İncelendi
banner229
İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Kurtalan ilçemize bağlı Gökdogan köyünde kurulan Elma ve Böğürtlen bahçelerini inceledi.
İnceleme gezisine Kurtalan Kaymakamı M. Mustafa İMAMOĞLU, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İzzet MURAT, İl Müdür Yardımcısı Mehmet Asım ŞEN, Kurtalan İlçe Müdürü Bedrettin EKİNCi, İl Özel idaresi proje Müdürü Mehmet Zeki DEMİR ve Kurtalan Ziraat Odası Başkanı Hüseyin GÜNBAT'tan oluşan heyet Kurtalan İlçesi Gökdoğan Köyü Yunuslar mezrasını ziyaret etti.
Ziyaret Kapsamında, Kurtalan ilçemize bağlı Gökdoğan Köyü Yunuslar Mezrası'nda arazileri bulunan çiftçiler tarafından kurulumu gerçekleştirilen 500 dekar bodur elma bahçesi ve demonstratif amaçlı kurulan 30 dekar böğürtlen bahçesi yerinde incelenerek bahçe sahiplerinden bilgi aldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.