Bu haber kez okundu.

Elektrik Kesintisi Esnafı Olumsuz Etkiledi
banner229
Siirt'te yaklaşık 8 saat boyunca yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle elektronik cihaz kullanan tüm esnaf olumsuz etkilendi. Bazı vatandaşlar eski terazilerinin yerine almış oldukları teknolojik ve elektronik terazilerin azizliğine uğradı.
Elektriklerin uzun süre kesilmesi nedeniyle terazileri çalışmayan esnaf satış yapamadı. Elektronik traş makinesi kullanamayan berberler el feneri, makas, ip ve jiletle traş yaparken kıraathaneler luküsla aydınlatıldı. Bakkal ve marketlerde mum satışında patlama yaşandı.
Vatandaşlar gecede elektrik kesintisi yaşanabilir ihtimaline karşı bakkal ve marketlerden mum arayışına girdi. Birçok market ve bakkalda mum kalmazken bazı vatandaşlarda tüpçülerden lükus aldılar. Bahçelievler mahallesinde bakkal işleten Ahmet Can, bugün hiç olmadığı kadar mum sattıklarını söyledi. İlk defa mum satışlarının bu kadar artığını aktaran Can, "Elektrik kesintisi yaşanır korkusuyla vatandaşlar mum almaya geliyor. Uzun süredir mum satışlarımız durmuştu ve kimsede sormuyordu. Raflarda tozlanan mumlarımız bu gün tükendi" dedi. Terazileri yüzünden satış yapamadığını belirten esnaftan İbrahim Daşçı, ilk defa uzun süreli bir elektrik kesintisiyle karşılaştıklarını ve terzilerinin de bataryaları bittiği için satış yapamadıklarını kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
SiirtELEKTRİKKesintisiEsnf
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.