Bu haber kez okundu.

Elektrik Akımına Kapılan 2 Korucu Hayatını Kaybetti
banner229

Siirt'in Pervari ve Şirvan ilçelerinde elektrik akıma kapılan iki güvenlik korucusu yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre, köylerinin yakınında bulun barajda jeneratör ile balık tuttuğu esnada elektrik akımına kapılan güvenlik korucusu Basri Korkulu (27), olayda ciddi bir şekilde yaralandı.

Haber verilmesi üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, yaralı Korkulu'yu ambulansla Siirt Devlet Hastanesine getirdikleri sırada hayatını kaybetti.

İkinci bir vaka ise Şirvan'a bağlı Yağcılar köyünde dün 15.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, güvenlik korucusu Kasım İzgü (43) demir döşeme işlemi esnasında inşaatın önünden geçen yüksek gelirim tellerine temas etmesi sonucu elektrik kamına kapıldı.

İzgü'nün olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi

.Korkulu ve İzgü'nün cenazeleri otopsi için Siirt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

AK Parti Milletvekilimiz Osman Ören, Belediye Başkanı Ceyhun Dilşad Taşkın ve AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Pervari ve Şirvan ilçelerinde elektrik akımına kapılarak yaşamlarını yitiren güvenlik korucuların ailelerini hastanede ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundular. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.