Bu haber kez okundu.

EKİNCİ VE DÜLEK AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
banner229

AK Parti Siirt Kadın Kolları Başkanı Av.Ayşe Ekinci ve İsmail Dülek, Evlilik yolunda ilk adımlarını atarak düzenlenen törenle nişanlandılar.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Ayşe Ekinci ile İsmail Dülek, aileler arasında düzenlenen merasim ile nişanlandı. 

Kovid-19 tedbirleri kapsamında katılımın sınırlı tutulduğu Nişan törenine, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek,Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Kayabağlar belediye Başkanı Salim Seven, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Efe, Tillo İlçe Başkanı Muhdi Buldu ve her iki ailenin eş dost, akraba ve yakınları katıldı. 

Ayşe Ekinci’nin yüzüğünü AK Parti  İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, İsmail Dülek’in yüzüğünü ise AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören taktı. Genç çiftin nişan kurdelesini ise Ören ve Olgaç birlikte kesti. 

Pasta merasiminin ardından konuşan AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, “Rabbim genç çiftimizin mutluluğunu daim etsin. Evliliğe giden yolda ilk adımı attılar. Allah tamamına erdirsin” dedi. 

AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç Genç çifte bir ömür boyu iki cihanda saadetler dileyerek, Allah tamamına erdirsin, mesut ve bahtiyar etsin inşallah dileklerinde bulundu.

Av. Ayşe Ekinci ile İsmail Dülek,

mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiler.










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.