Bu haber kez okundu.

Eğitim Sen’den Ezidi Çocuklara Kışlık Giyim Yardımı
banner229
Eğitim Sen Genel Merkezi tarafından, DAİŞ çetelerinin saldırıları nedeniyle topraklarından göç etmek zorunda kalan ve bölgede bulunan kamplarda kalan Êzidi yurttaşlara yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında, Siirt Belediyesi Dudêran Şengal kampında kalan 100 çocuğa kışlık giyim yardımında bulunuldu.
Eğitim Sen Genel Merkezi tarafından, DAİŞ çetelerinin saldırıları nedeniyle topraklarından göç etmek zorunda kalan ve bölgede bulunan kamplarda kalan Êzidi yurttaşlara yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında, Siirt Belediyesi Dudêran Şengal kampında kalan 100 çocuğa mont ve pottan oluşan kışlık giyim yardımı yapıldı.
Eğitim Sen Genel Merkezi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında merkezi İngiltere’de bulunan Bileşik Krallık Öğretmenler Sendikasının (NASUWT) katkıları ile Siirt Belediyesi Dudêran Şengal kampında kalan çocuklar için toplanan 100 mont ve 100 pot, aralarında Eğitim Sen Genel Sekreteri Sakine Esen Yılmaz, Genel Örgütlenme Sekreteri İsmail Sağdıç, Diyarbakır 1’nolu Eğitim Sen Şube Eş Başkanı Yıldırım Aslan ve Siirt Eğitim Sen yöneticilerinin de arlarında bulunduğu Eğitim-Senliler tarafından dağıtılmak üzere Siirt Belediyesi Dudêran Şengal kampında kapına getirildi.
Siirt Belediyesi Dudêran Şengal Kamp koordinasyonu başkanı ve Siirt Belediye Eş Başkan Yardımcısı Elif Akgül Ateş ve Eğitim Destek Evi (MAPER) öğretmenleri tarafından Siirt Belediyesi Dudêran Şengal karşılanan Eğitim Sen heyeti berberinde getirdikleri yardımları kampta bulunan Êzidi çocuklara dağıttı.
Eğitim Sen heyeti yardım dağıtımı ardından Siirt belediyesini ziyaret ederek bir süre Siirt Belediye Eş Başkanı Tuncer Bakırhan ile görüştükten sonra kentten ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.