Bu haber kez okundu.

Eğitim Katılım Belgeleri Verildi
banner229
GAP/TEYAP ve Siirt İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen "Koyunlarda Besleme ve Beslenmeye Bağlı Hastalıklar Eğitimi"ne katılanlara eğitim katılım belgeleri verildi.
T.C. Kalkınma Bakanlığı GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca yürütülmekte olan GAP/TEYAP çiftçi örgütleri merkezli çoğulcu yayım modeli programı çerçevesinde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü toplantı salonunda, GAP/TEYAP ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen "Koyunlarda Besleme ve Beslenmeye Bağlı Hastalıklar Eğitimi" programına katılan serbest tarım danışmanları ve kurum personellerine katılım belgeleri İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İzzet Murat tarafından verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.