Bu haber kez okundu.

Eğitim Gönüllüsü Fulya Atik’ten, Köy Okullarına Tam Destek
banner229

İlimizde çocukların her türlü riskten korunması ve gelişimlerine uygun faaliyetlerle desteklenmesi amacıyla Valilik koordinasyonunda Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü uzmanlarından oluşturulan çalışma grubunun kırsal kesimdeki öğrencilere yönelik faaliyetlerine, Vali Ali Fuat Atik’in eşi Fulya Atik, tarafından önemli destek sağlandı.

Çocukların yararı düşünülerek uzmanlarca planlanan etkinliklerde ihtiyaç duyulan “Akıl ve Zeka Oyunları”, “Kitap Köşem” “Kedi ve Kuş Evi Boyama” “Tuval Boyama” vb çalışmalardaki materyallerin temini Fulya Atik’in destekleri ile tedarik edilmiştir.

Her hafta bir okulda gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikler kapsamında, Vali eşi Eğitim Gönüllüsü Fulya Atik, Merkez Aktaş Köyü İlkokulunu ziyaret ederek, Okula materyal desteğinde bulunarak, öğrencilerle birlikte boyama etkinliğine katıldı.

Eğitimin her zaman birinci öncelikleri olduğunu belirten Fulya Atik, amaçlarının çocukların korunması, yaş ve bireysel özelliklerine göre desteklemesi, güçlendirilmesi olduğunu ifade ederek,  ‘Bu çalışma kapsamında ilimiz merkez ve köy okullarda öğrenim gören öğrenciler arasında bağ kurduklarını, çocukların paylaşma ve yardımseverlik duygularının gelişmesine katkıda bulunduklarını, etkinliklerin çocukların kişisel gelişimi üzerinde olumlu etkiler bırakacağını’ belitti.

Program sonunda okuldaki öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtan Fulya Atik,  çalışma grubunda görev alan kurum personellerini ve öğretmenleri kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.