Bu haber kez okundu.

Eğil ve Başer Ailesinin Mutlu Günü
banner229

Siirt AK Parti Milletvekili Osman Ören’in Danışmanı Recep Eğil ile Gamze Başer, Güven Park Kır Düğün salonunda yapılan görkemli bir Nikah töreni ile dünya evine girdiler.

Güven Park Kır Düğün salonunda yapılan  nikah törenine Siirt Valisi/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, ilçe ve Belde belediye başkanları, İlçe ve Belde Teşkilat başkanları ile bazı kamu kurum müdürleri ve çok sayıda  davetli katıldı.

Siirt  Belediyesi Nikah Memuru Bayram Acar’ın  kıydığı nikah töreninde Eğil ve Başer çiftinin şahitliğini Siirt Valisi/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu,AK Parti Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç, eski Siirt Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, Murat Güney ve gelin ve damadın arkadaşları yaptı.

Nikâh töreninin ardından Siirt Valisi/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, çifte mutluluk dileyerek aile cüzdanını, gelin Gamze Başer’e verdi.

Medya Siirt ailesi olarak genç çifti kutlar, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.