Bu haber kez okundu.

Egemen Bağış, Baba Ocağından Gelen Genç Misafirlerini Prag’da Ağırladı
banner229

Siirt Bağgöze Şehit Muhtar Mustafa Turhan Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinden oluşan Erasmus+ ziyaretçileri, Çek Cumhuriyeti Prag Büyükelçisi Egemen Bağış’ı ziyaret etti.

Büyükelçilik binasında gerçekleşen ziyaret nedeniyle mutluluğu ifade eden Büyükelçi Bağış, “Baba ocağımızdan gelerek bizleri ziyaret eden genç öğrenci kardeşlerime ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizle Erasmus programları üzerine görüşme ve bu vesileyle değerlendirme fırsatı bulduk” ifadelerini sarf etti.

“MEMLEKETİM SİİRT’İN SOKAKLARINA GÖTÜRDÜ”

Siirt Bağgöze Şehit Muhtar Mustafa Turhan Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri ziyaretlerinden duyduğu mutluluğu ve heyecanını bir kez daha ifade eden Büyükelçi Bağış, “Gençlerimizin enerjisi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Baba ocağından gelmeleri, Siirt’in o güzel havasını ta buralara kadar getirmeleri bizleri güzel ülkemin kadim şehirlerinden memleketim Siirt’in sokaklarına götürdü” ifadelerini de sarf etti.

“EGEMEN ABİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Gördükleri ilgiden, uluslararası alanda ki tevrübelerinden istifa de ettikleri Büyükelçi Egemen Bağış’a teşekkür eden Siirt Bağgöze Şehit Muhtar Mustafa Turhan Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, “Bu güzel ülkede erasmus programları neticesinde bizlerin vizyonlarının gelişmesine katkı sunan Büyükelçimize, hemşerimiz ve büyüğümüz Egemen Bağış beyefendiye teşekkür ediyoruz.

Bu kısa sürede bizleri samimi bir şekilde konuk eden, bilgiler aktaran, dünyanın gittiği yön hakkında bizleri bilgilendiren hemşerimiz Egemen abimize teşekkür ediyoruz. Burada şahsının ve elçilik çalışanlarımız sayesinde hiç yabancılık çekmedik” şeklinde duygularını ifade ettiler. Ziyaret çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.