Bu haber kez okundu.

Efe, Şimdi Siirt'e Sahip Çıkma Zamanı !
banner229

 Eski  AK Parti  Merkez İlçe Başkanı Mehmet Adnan Efe, 2015 genel seçimlerinde AK Parti Siirt milletvekili aday adayı olacağını açıkladı.

Lokanta Osman’da ilimizin güzide  basın mensuplarıyla yemekte bir araya gelen Efe, milletvekili olarak seçilmesi durumunda Siirt'le ilgili kararları Siirt'te yaşayanlarla birlikte alacağını söyledi. Seçimlerle ilgili proje hazırlıklarının sürdüğünü ifade eden Efe, "Siirt'imiz tarihi, kültürel zenginlikleri ve coğrafi konumu ile Güneydoğu'nun gözdesi ve en önemli merkezi olacak konumdadır.

Siirt'te yaşayan, teşkilatın içinden gelen ve Siirt'in sorunlarını birebir yaşayan bir kardeşiniz olarak, ilimizin sorunlarını ve bu sorunların nasıl çözüleceğini iyi biliyorum. Ben ve arkadaşlarım uzun zamandır bu konuda çalışıyoruz. Sizi etkileyecek projeleri sizlerle birlikte seçeceğim ve alacağım kararları Siirt'te yaşayanlarla birlikte alacağım" açıklamasında bulunan  Efe ; Siirt hakettiği yerde yerini alamamaktadır. Öğrenciliğim ve askerliğim dışında 50 yılını Siirt’te geçirmiş bir kardeşiniz olarak bunu müşahade ediyorum. Bundan 60-70 yıl önce Siirt’in fotoğraflarına baktığımızda Siirt’in bir kültür beşiği, hatta çok önceki medeniyetlere baktığımızda bir ticaret merkezi olduğunu görürüz.

Siirt’te bir beyefendi sloganıyla yola çıktık. Bu yarışta siz değerli hemşehrilerim teveccüh ederlerse, büyüklerimiz de uygun görürlerse birikimimle, eğitimimle, deneyimlerimle Siirt’in her alanda hizmetkarı olacağım.”

Basın toplantısında önceden hazırlamış olduğu bir tanıtım broşürü dağıtan Adnan Efe, broşüründe yer alan “şimdi Siirt’e sahip çıkma zamanı sözüne ilişkinbu cümlede ne demek istediniz? Siirt sahipsiz mi? yönündeki soruya ise; Hayır asla öyle bir şey yok. Bugünkünden daha çok Siirt’e sahip çıkmayı kastediyoruz şeklinde cevapladı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet orak 9 yıl önce

bu kutlu davada sizin gibi insanlara bu memleketin ihtiyacı var. hayırlı olsun aday adaylık süreciniz..

Avatar
mesut 9 yıl önce

adnan bey adına hayırlı olur inşaallah...
siirtte adnan bey gibi değerlerin artması dileğiyle...

Avatar
ZAFER 9 yıl önce

keşke geçmiş dönem vekillerde bu derece birikime sahip olabilseydi ve siirt şimdi daha ilerde olsaydı.
allah yolunu açık etsin adnan başkan.

Avatar
Kadir Toprak 9 yıl önce

siirte hayırlı olsun birikim sahibi tahsilli halka yukardan bakmayan bir aday allah yardımcısı olsun

Avatar
Burak 9 yıl önce

O kadar teşkilatta kaldınız memlekete demek sahip çıkamamışsınız Adnan bey.. Yeni mi sahip çıkıyorsunuz:)))