Bu haber kez okundu.

E-TEBLİĞAT SÜRESİ 1 NİSAN'A  UZATILDI
banner229
Siirt Vergi Dairesi Müdürü Sait Orulluoğlu mükellefleri uyardı.
Orulluoğlu harç ve benzeri ödemeleri olan vatandaşların yeniden değerleme kapsamına girmesini engellemek için 31 Aralık 2015 gününe kadar gelip vergi dairelerine yatırmalarını istedi.
2016 yılı başlarında yürürlüğe girmesi planlan e tebligat uygulamasının 1 Nisan 2016 tarihine kadar uzatıldığını belirten Orulluoğlu yeni yılla birlikte yeninden değerlemeye tabi tutulacağını söyledi.
Yeni yılla birlikte bir çok yeniliğin yürürlüğe gireceğini belirten Orulloğlu “Yeni yılla birlikte bir çok yenilikler de geliyor. Devlet, e tebliğat ve e fatura gibi.E tebliğat süresi 1 Nisan 2016 tarihine kadar uzatıldı.
Bütün harç ve Vergilere 5.58 oranında artış gelecektir. Bu kapsama girmek istemeyen mükelleflerimizin harç ve benzeri ödemelerini 31 Aralık 2015 tarihine kadar ödemeleri gerekmektedir.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.