Bu haber kez okundu.

Dünyanın En Modern Üç Tesisinden Biri Olan Siirt Fıstık Entegre Tesisinde Fıstıklar İşlenmeye Başladı
banner229

Dünyanın en modern üç fıstık işleme tesisinden birisi olan Siirt Entegre Fıstık İşleme tesisi ürün toplama işleminin başlaması ile birlikte faaliyete başladı.
Avrupa Birliği fonu olan İPARD programı ile yapılan tesis kavlama, kavurma, iç fıstık ve ambalajlama dahil fıstık 27 ayrı çeşitte işlenebiliyor.

 Soğuk hava deposuna sahip olan tesiste bulunan modern laboratuarda aflotoksin dahil fıstıkla ilgili her türlü tahlilde yapılabiliyor.
Tesiste ürünlerin tamamen hijyenik bir ortamda, tam otomatik makinalarla işlendiğini belirten işletme tesisi müdürü Sinan Çelik, üreticilerin işlenmesi için ürünlerini tesise getirmeleri çağrısında bulundu.
Tesisin saatte 3.05 ton fıstık işleme kapasitesine sahip bulunduğunu belirten Çelik Dünyada tesisimizin benzeri iki tesis daha var. Bunlardan birisi Amerika Birleşik Devletlerinde diğeri ise İran’da bulunuyor.
Tesisimiz çok modern ve otomatik Makinalarla fıstıkları işlemektedir. Özellikle insan sağlığını göz önünde bulundurarak hijyene çok büyük önem veriyoruz.

Ürünler modern laboratuarımız da her türlü tahlile tabi tutulmaktadır. Hatta bağışıklık sistemi zayıf olan tüketiciler içinde özel işlemden geçirerek tamamen steril hale getirebiliyoruz. Bu nedenle üreticilerimizi işlenmesi için ürünlerini tesisimize getirmelerini bekliyoruz.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murad 9 ay önce

Pakupka