Bu haber kez okundu.

DÜĞÜN MEVSİMİ DEVAM EDİYOR AMA KUYUMCULARDA İŞ YOK
banner229
Düğün mevsimini yaşamamıza rağmen yaşanan olaylar hükümetin kurulamaması ve fiyatlardaki artış kuyumcuların iş yapamamasına yol açıyor.
Her yıl yaz mevsiminde düğünlerin bol bol yapılması nedeniyle özellikle takı satışında patlama yaşandığını belirten kuyumcular bu sene yaşanan durgunluktan şikayet ediyorlar. Yaşanan olayların ve hükümetin kurulamamasının altın ve döviz fiyatlarında yükselmeye yol açtığını hatırlatan kuyumcular bu nedenle satışların yok denecek dereceye geldiğini belirttiler. İlimizde faaliyet gösteren kuyumculardan Necip Dede büyük bir durgunluk yaşandığını belirterek “Büyük bir durgunluk yaşıyoruz. Satışlar neredeyse tamamen durmuş gibi.
Fiyatlar yüksek. Hiç kimse bu fiyatlardan bir şey satın almıyor. Elindekini satacak olanlarda fiyatların daha da yükselmesini bekliyor. Bu nedenle iş yapamıyoruz. Düğün mevsiminde olmamıza rağmen bu durgunluk bizi çok etkiledi.” dedi. Kuyumcu Veysel Demir de satışların durma noktasına geldiğini belirterek bu durumun kendilerini olumsuz bir şekilde etkilediğini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtDüğünAltın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.