Bu haber kez okundu.

DSİ Yeni Hizmet Binasına Kavuşuyor
banner229

Yaklaşık on yıl önce kurulan ve bu güne kadar yetersiz olan binalar da hizmet veren DSİ 104. Şubesi hizmet binasına kavuşuyor.
DSi şubesi için çevre yolunda daha önce tahsis edilen yaklaşık 70 dönümlük arazi üzerinde idari ve diğer hizmet binaları inşa edilecek. Binaların ihalesi 17 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.
Milletvekili Osman Ören yaptığı açıklamada bunu duyurdu Örenin mesajı şöyle “İlimizi söz verdiğimiz gibi her alanda yenilemeye ve geliştirmeye devam ediyoruz. Kıymetli Hemşehrilerimize daha iyi hizmet verebilmesi için, çağın ihtiyaçlarına uygun modern bir proje olarak tasarlanan DSİ 104’ncü Şube Müdürlüğü idari bina ve ek hizmet binaları projesi tamamlanmış olup 17.02.2023 tarihinde ihalesi yapılacaktır. Siirt’imize hayırlı olmasını diliyorum.”



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.