Bu haber kez okundu.

Domino Adam Çocukları Eğlendirdi
banner229

Siirt Belediyesi, organize ettiği gösterilerle bu hafta sonu çocuklara eğlenceli ve unutulmaz anlar yaşattı.

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından çocuklara yönelik etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Düzenlenen etkinlikte Domino Adam adıyla gösteri yapan Mehmet Emin Keskin illüzyon gösterisi ve müzik dinletisi gerçekleştirdi.

Kapalı Spor Salonunda 2 gün boyunca 4 seans halinde düzenlenen Domino Adam Çocuk Karnavalı Müzikaline çocuklar yoğun ilgi gösterdi. İlizyon, bublle Show ve akrobasi gösterisi sunulan programda çocuklar unutamayacakları anlar yaşadılar.

Domino Adam gösterisinin ardından Siirt Belediyesi kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından havanın güzel olması nedeniyle uçurtma etkinliği düzenledi. Domino Adam gösterisinden çıkan çocuklar Siirt Belediyesi tarafından verilen uçurtmalar ile keyifli dakikalar geçirdiler.

Anahtar Kelimeler:
SiirtBelediyeDomino Adam
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.