Bu haber kez okundu.

DOĞALGAZ TESİSATÇILIĞI KURSU SONA ERDİ
banner229
Siirt Valiliğinin, Siirt Üniversitesi Teknik Meslek yüksek Okulu ile ortaklaşa düzenlediği doğalgaz iç tesisatçılığı kursu sona erdi.
Kursu başarı ile bitiren 18 kişi doğal gaz iç tesisatçılığı ve kaynakçılık konusunda belge almaya hak kazandılar.
Kurs hocası ve Meslek Yüksek Okulu makine bölümü başkanı mühendis Ahmet Palun yaptığı açıklamada, bu kurs sayesinde hem 18 vatandaşı bir meslek sahibi edindirdiklerini ve hem de okul olarak bu alanda gerekli ekipmana kavuştuklarını söyledi.
Siirt’in doğal gazla yakın bir geçmişte tanıştığını ve bu alanda kalifiye elamana büyük ihtiyaç duyulduğunu belirten Palun “Kursumuza 46 başvuru oldu. Kursumuzu 18 kişi başarıyla bitirdi. Bu alanda kalifiye elemana büyük ihtiyaç bulunmaktadır.
Kursumuzu bitirenlerin bir bölümü şimdiden piyasada bu alanda iş imkanı buldular. Diğerlerinin de en kısa zamanda çalışmaya başlayabileceklerini umuyoruz. Çünkü bu alanda büyük bir ihtiyaç var.” dedi.
Palun, kurs sayesinde okul için doğalgaz tesisatçılığı konusunda gerekli makine ve ekipmana da kavuştuklarını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.