Bu haber kez okundu.

Diyanet-Sen'den
banner229
Diyanet-Sen Siirt Şube Başkanlığı üyesi din görevlileri, son dönemde saldırıların hedefi olan Diyanet İşleri Başkanlığı’na sahip çıktı.
Siirt memur-Sen Siirt İl Temsilciliği ve Diyanet-Sen Şube Başkanlığı tarafından Diyanet İşleri Başkanlığına yönelik saldırılara tepki göstermek için "Diyanetime Dokunma-Diyanetine Sahip Çık" eylemi düzenlendi.
Yapılan basın açıklamasına Memur-Sen İl Temsilcisi ve eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Murat Şeker,Diyanet-Sen Siirt Şube Başkanı Haydar İbin, Diyanet-Sen üyesi din görevlileri ve Memur-Sen’e bağlı sendikaların temsilcileri katıldı.
Diyanet-Sen Siirt Şube Başkanı Haydar İbin, Eğitim-Bir-Sen’de düzenlenen basın açıklamasında, ümmet coğrafyasına hizmet eden, mazlumların, çaresizlerin imdadına yetişen, iman ve hakikat ölçülerini her alanda ve herkese hatırlatmaya çalışan diyanete yapılan saldırıları kınadı.
Diyanet İşleri Başkanlığına saldırı dilini kullananları iyi niyetten yoksun, ön yargılı insanlar olarak nitelendirdiklerini dile getiren İbin, şunları kaydetti: "Diyanet İşleri Başkanlığını itibarsızlaştırmayı bir yöntem olarak kullanmak hiçbir akıl ve vicdan tarafından kabul edilemez. Sapkın, çarpık yorum ve değerlendirmeler, topluma başkanlığın görüşü olarak takdim edilemez.
Bazı çevrelerin konuyu defalarca başkanlığın görüşü olarak takdim etmesi hiçbir ahlaki değerle ve duyarlılıkla ilişkilendirilemez. Diyanet, bu ümmet coğrafyası için tek umuttur.
Bu umut biterse dünya coğrafyasındaki mazlumlar çaresizliğe itilir, vicdan ve inanç yoksunu bir millet olmaya doğru adım adım kayarız, ne refahtan bahseden ne de ezanı Kur'an dinleyebilen bir millet oluruz.
Bağımsızlığımızın sembolleri tek tek ellerimizden kayar gider. Türkiye adına aydınlık yarınlardan bahsedebilmek için bizim bir ve bütün olmamız gerekir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
türk 8 yıl önce

yav bu murat şeker terörist adamı gençliğinden tanıyorum lütfen o munafıka itibar etmeyin