Bu haber kez okundu.

Diva-Sen'den Erol Mütercimler'in Sözlerine Tepki Geldi
banner229

Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (Diva-Sen) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Naci Özay, bir televizyon programına katılan Erol Mütercimler’in imam hatip mezunları ile ilgili yaptığı açıklamayı kabul edilemez olduğunu söyledi.

Mütercimler’in imam hatipler ile ilgili yaptığı açıklamaya tepki gösteren Özay, İmam hatiplerin bu milletin manevi sigortası olduğunu, Müslümanlardan rahatsızlık duyanların her fırsatta içindeki kini dışa vurarak etrafa rahatsızlık verdiğini söyledi.

Erol Mütercimler’i tüm İmam Hatip Lisesi mezunlarından özür dilemeye davet eden Özay, "Psikolojik tedaviye ihtiyacı olan Mütercim'i imam hatiplilere yönelik sarf ettiği sözleri nedeniyle kınıyorum.

İslam’ın ehli sünnet insanların yetiştiği milletin manevi sigortası olan imam hatiplerden rahatsız olan söz konusu Mütercim ve her fırsatta Müslümanlardan rahatsız duyan aynı zihniyetteki kişiler, varsa bin yıldır Müslüman olan bu ülkeden daha rahat edebilecekleri bir yere gitsinler." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.