Bu haber kez okundu.

Dilaver Tanık, Antalya’da AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı Oldu
banner229

Antalya'da Turizm ve Yönetim alanlarındaki başarıları ile tanınan hemşehrimiz Dilaver Tanık AK Partiden milletvekili aday adayı oldu.
Antalya’da Turizm Sektöründe elde ettiği güzel başarıların ardından Antalya Kültür merkezi Genel Müdürlüğü ve halen 3. dönem Kepez Belediye meclis üyeliğinin yanı sıra Büyükşehir Belediye meclis üyesiyken de hizmetlerinde hiç bir ayırım gözetmeden İnsan odaklı, İnsana hizmet etmeyi amaç edinen Dilaver Tanık Antalya AK Parti Milletvekili Aday Adaylığı için müracaat etti.

Antalya’da ikamet eden ve 14 yıldır AK Parti Kepez Belediye Meclis üyeliği ve Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulunan Dilaver Tanık 14 Mayıs Genel seçimlerinde AK Partiden aday adayı oldu.

2003 yılında kurduğu Antalya Siirtliler Derneğiyle Antalya’daki Siirtlileri bir çatı altında toplayan ve son 14 yılda AK Parti Antalya Kepez Belediye Meclis üyeliğini başarıyla yürüten Siirt’in gururu Dilaver Tanık 14 Mayıs’ta yapılacak olan Genel seçimlerinde AK Partiden aday adayı oldu.

Sosyal yaşamda çok aktif ve hareketli olan Dilaver Tanık, aralarında Siirt, Van, Hakkari, Urfa, Ağrı, Muş ve Bitlis illerinin bulunduğu Anadolu Dernekleri Federasyonu’nun kurucu başkanlığını yürütüyor.

Her geçen gün Antalya’da toplumun farklı birçok kesimiyle iyi ilişkiler kurarak saygınlık kazanan ve Antalya’da bulunan Siirtlilerin her derdine koşan Dilaver Tanık, 14 Mayıs’ta yapılacak Genel Seçimlerde AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı oldu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.