Bu haber kez okundu.

DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü' Mesajı
banner229

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ , 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Şefkatleri, sevgileri, emekleri ve üretkenlikleriyle toplumlara sağlıklı bir istikamet veren kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü tebrik ediyorum." ifadesini kullandı.

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ , toplumların medeniyet düzeyinin en önemli belirleyicisi, kadın haklarına verilen değeri olduğunu ifade ederek, “Kadının ihmal edildiği, ikinci plana atıldığı, yok sayıldığı bir toplumun varlığını sağlıklı bir şekilde sürdürebilmesi mümkün değildir.

Kadınlarımızın toplumun her alanda kendini gösterebilmelerinin yanı sıra, faaliyetlere ve yönetime ortak olmaları da gerekmektedir. Aile kurumunun temel taşı olan kadınlarımızın, hayatın bütün alanlarına etkin bir şekilde katılmalarını sağlayacak şartları hazırlamak hepimizin ortak sorumluluğudur. Ayrıca kadınlarımızın maruz kaldığı ve yaşayabileceği şiddet olayları da hepimizi üzmekte ve toplumumuzu yaralamaktadır. Bu kapsamda bütün bireylere önemli sorumluluklar düşmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle toplumsal yaşamın her aşamasında yer alan bütün kadınlarımızı en kalbi duygularla selamlıyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.