Bu haber kez okundu.

DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, Mardin Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğüne Atandı
banner229

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Mardin İl Müdürlüğüne Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ atandı.

Dicle Kalkınma Ajansı'nın Genel Sekreterlik makamına, 30 Kasım 2015'te dönemin Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz tarafından atanan Yüksek Mimar Yılmaz Altındağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Mardin İl Müdürlüğüne Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ atandı.

Yaklaşık 5 yıldır DİKA Genel Sekreterliği görevini başarıyla yürüten Yılmaz Altındağ'ın göreve geldiği günden beri ajansa bağlı Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illerimizin her alanda kalkınması ve gelişmesi için canla başla yaptığı çalışmalara Siirt ve bölge halkı yakinen şahittir. Yatırımların bölgeye gelmesi için yurt içinden ve yurt dışından yatırımcıların kapısına giderek, ısrarla yatırımcıları davet ediyordu.

Yaklaşık beş yıl boyunca Dicle Kalkınma Ajansı'nın, Ajans Bölgesi olan dört ilde (Mardin, Batman, Siirt, Şırnak)  Genel Sekreterlik görevini başarıyla yürüten Yüksek Mimar Yılmaz Altındağ’a yeni görev yerinde üstün başarılar dileriz.

Sanayi ve Teknoloji Mardin İl Müdürlüğüne atanan Yılmaz Altındağ, daha önce çeşitli kademelerde görev yaparak, Ömerli Belediye Başkanlığı ile Mimarlar ve Mühendisler Odası Başkanlığı gibi görevlerde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.