Bu haber kez okundu.

DİKA Genel Sekreteri Altındağ'dan Siirt TSO'ya Ziyaret
banner229
Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Genel Sekreterliğine atanan Yılmaz Altındağ, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası(STSO)'yu ziyaret etti.
Altındağ, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası başkan vekili Nedim Kuzu ile görüştü. Altındağ, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "Yönetim kurulu üyemiz olan Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgi alışverişinde bulundum. Aynı zamanda ilin ekonomik ve sosyal durumu hakkında da görüşlerini aldım. Benim açımdan çok yararlı bir ziyaret oldu. “dedi.
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası başkan vekili Nedim Kuzu, ziyaretten memnunluk duyduğunu belirterek, DİKA'nın çalışmalarını önemsediklerini söyledi.
Kuzu, "DİKA'nın çalışmalarını önemsiyoruz. Bu ajansımızın bölgemizin kalkınmasına önemli katkılarda bulunacağına inanıyoruz. Daha şimdiden bunun sonucunu görmeye başladık. Yatırım Destek Ofisinin çalışmaları da göz dolduruyor.
Kuzu yeni göreve başlayan Genel Sekreter Yılmaz Altındağ’ı kutlayarak başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.