Bu haber kez okundu.

Dicle Elektrik’ten Bin Öğrenciye Kitap Desteği
banner229

Dicle Elektrik, bu yıl 5.’si düzenlenen Siirt Kitap Fuarı’nda kitap almak istediği halde bütçesi yetmeyen 1.000 öğrenciye kitap kuponu hediye edildi.

Her yıl düzenlenen Siirt Kitap Fuarı, 5. kez kitapseverler ile buluştu. Bu yıl, 'Bir Kitaptır Siirt, Üç Dilde Yazılan' ve 'Her Kitap Yeni Bir Yolculuktur' sloganları ile kapılarını açan fuara Siirtliler büyük ilgi gösterirken, Dicle Elektrik de kitap okumayı seven öğrencileri, toplam 80 yayın evi ve 35 yazarın kitaplarının sergilendiği fuarda almak istedikleri kitaplarla buluşturdu. 

Bu Yılki Hediye Sayısı İki Katına Çıkarıldı

Kitap hediye kuponlarını öğrencilere dağıtan Dicle Elektrik Dağıtım Siirt İl Müdürü Naci Obut, sosyal sorumluluklarının gereği olarak bu destek projesini her yıl düzenlendiklerini söyledi.

Geçen yıl da 500 öğrenciye hediye kitap kuponu dağıttıklarını hatırlatan İl Müdürü Obut, ‘’Bölgenin enerji şirketi olarak öğrenciler kitap okuma alışkanlığı edinebilsin, kitap okumayı sevsin diye bu yıl sayıyı 1.000’e çıkardık. Öğrencilerimiz, hediye kuponlarıyla fuardan istedikleri kitapları alabilecek. Bu tip eğitime yönelik yardım ve desteklerimizi sürdürmek arzusundayız‘’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.