Bu haber kez okundu.

Dicle Elektrik’e Teşekkür Belgesi
banner229

Siirt’te belediyenin organizasyonunda gerçekleşen Ramazan Etkinliklerine katkısından dolayı Dicle Elektrik Dağıtım İl Müdürü Naci Obut’a bir teşekkür belgesi verildi. Söz konusu belgeyi Obut’a Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz verdi.

Vali Tutulmaz Ayrıca Teşekkür Etti

24 Mayıs ve 24 Haziran 2017 tarihleri arasındaki Ramazan ayı boyunca 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Belediyenin organizasyonunda gerçekleşen etkinliğe destek veren kişi ve kuruluşlara ise birer teşekkür belgesi verildi.

Bu amaçla düzenlenen törende Dicle Elektrik Dağıtım Siirt İl Müdürü Naci Obut’a teşekkür belgesini Vali Mustafa Tutulmaz verdi. Vali Tutulmaz, Obut’un şahsında enerji şirketine ayrıca teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Obut’tan Da Vali Ve Başkana Teşekkür

Teşekkür belgesini alan Dicle Elektrik İl Müdürü Naci Obut, Ramazan etkinliklerinde enerji şirketi olarak üzerimize düşen görevi yerine getirdiklerini belirterek, ‘’Şirketim ve şahsım adına ben de Siirt Valisi Sayın Mustafa Tutulmaz ve Siirt Belediye Başkanı Ceyhun Dildaş Taşkın'a bizleri onurlandırdıkları için teşekkür ediyorum’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.