Bu haber kez okundu.

Dicle Elektrik'te Yangın Tatbikatı
banner229

İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) eğitimleri kapsamında Dicle Elektrik Dağıtım Siirt İl Müdürlüğü’nde yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Tatbikat nedeniyle Siirt Belediyesi İtfaiye Müdürü Misbah Yılmaz ve itfaiye görevlileri, Dicle Elektrik hizmet binasında çalışan 65 personele yangın tüpleri ve yangın hortumunun nasıl kullanılacağı, yangından korunma yolları ve tahliye işleminin nasıl yapılacağı konusunda bilgilendirme yaptı.

Daha sonra il müdürlüğü bahçesinde gerçekleşen tatbikatta yangının nasıl söndürüleceği ve binadan insanların nasıl tahliye edileceği pratik olarak gerçekleştirildi.

Tatbikatı izleyen Dicle Elektrik Siirt İl Müdürü Naci Obut, “İş Sağlığı Güvenliği eğitimlerine verdiğimiz önemin sonucu olarak her yıl bu yangın tatbikatını gerçekleştiriyoruz. Tatbikatta çalışanlarımız hem teorik olarak yangınla mücadele etmeyi öğreniyorlar, hem de öğrendiklerini pratikte uyguluyorlar” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.