Bu haber kez okundu.

Devlet Hastanesinde Sağlıkçılara Çay ve Kahve 1 Ay Ücretsiz
banner229

Çin’in Wuhan kentinden başlayarak Türkiye’ye ulaşan Corona virüsü, en çok sağlık çalışanlarını etkiledi.

Hayatlarını ortaya koyarak canla başla çalışan sağlıkçıların özverili çalışmalarından dolayı Siirt Devlet Hastanesi kantinini işleten Mehmet Dündar, 1 ay  24 saat boyunca sağlık çalışanlarına çay ve kahveyi ücretsiz dağıtacak.

Mehmet Dündar, koronavirüsün (Covid 19) tehlikesi süresince vatandaşların sağlığı için mücadele eden sağlık çalışanlarının hastane kantininden 1 ay 24 saat boyunca çay ve kahvenin ücretsiz yararlanacağını ifade etti.

Dündar şu ifadelere yer verdi, “Sağlığımız için fedakârca ve özveriyle mücadele eden 7/24 çalışan doktorlar, hemşireler ve hasta bakıcılar en büyük risk grubunu oluşturuyor.

Hastalar ile yakın temasta olan sağlıkçıların çoğu evlerine gitmiyor, aileleri ile online iletişim kurmak zorunda kalıyor. Bizlerde hastane kantini işletmecisi olarak 1 ay 24 saat boyunca tüm sağlık çalışanlarımıza çay ve kahveyi ücretsiz dağıtacaz.Tüm sağlıkçılarımıza minnettarız.”Dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.