Bu haber kez okundu.

Devlet Hastanesinde 93 Hasta Koronavirüsü Yenerek Taburcu Oldu
banner229

Siirt Devlet Hastanesi’nde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) başladığı günden bugüne kadar tedavi görenlerden 93’ü, sağlık çalışanlarının alkışları eşliğinde hastaneden taburcu edildi.

POZİTİF VAKA SAYISI 34’E DÜŞTÜ

Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Nesrin Atiş, Hastanede tedavi altındaki pozitif vaka sayısının 34'e düştüğünü söyledi.

Baştabip Atiş, koronavirüsten pozitif vaka sayısının 34, taburcu olan hasta sayısının 93’e yükseldiği söyledi.

Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Nesrin Atiş, Tüm sağlık çalışanlarımız ve tüm personelimizle beraber virüsle mücadele ederek başarıya imza attık ve bunun mutluluğunu yaşıyoruz.

Siirt Devlet Hastanesi pandemi hastanesi ilan edildi. O günden bu yana Siirt’te virüs salgınında iyileşen hasta sayısı şimdiye kadar 93’e ulaştığını, İyileşenlerin evlerinde kendilerine iyi bakmalarını ve sosyal mesafeye de dikkat etmelerini istiyoruz” dedi. Tüm sağlık çalışanlarına emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Mücadelemiz devam ediyor  dedi.

Şifayla taburcu olan hastalar ise 'evde kal' çağrılarına herkesin uyması gerektiğini belirterek, süreçte kendilerine yardımcı olan sağlık çalışanlarına teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.