Bu haber kez okundu.

Devlet Hastanesi'nin Yeni Başhekimi Nöroloji Uzmanı Dr. Nesrin Atiş Oldu
banner229

2018 yılında Siirt Devlet Hastanesine ilk bayan başhekim olarak atanan  Anestezi Uzmanı Dr. Şeyda Kayhan’ın ardından ikinci Bayan başhekim Nöroloji Uzmanı Dr. Nesrin Atiş oldu.

Siirt Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini yürüten Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Sedat Yeşilbaş’ın görevden alınmasının ardından boşalan göreve, Nöroloji Uzmanı Dr. Nesrin Atiş atandı.

Siirt Devlet Hastanesinde 1,5 yıldır görev yapan Nöroloji Uzmanı Dr. Nesrin Atiş, çalıştığı hastanenin başhekimi oldu.

Siirt Devlet Hastanesine 83. Dönem hizmet yükümlülüğü kurası neticesinde 1,5 yıl önce ataması yapılan, asistanlığını Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tamamlayan, Nöroloji Uzmanı Uz. Dr. Nesrin Atiş Siirt Devlet Hastanesine baştabip olarak atandı.

Eski Başhekim Ortopedi ve Travmatoloji  Uzmanı Dr Sedat Yeşilbaş’tan görevi devralan Nöroloji Uzmanı Uz. Dr. Nesrin Atiş bugün görevine başladı.

Görevine başlayan Dr.Atiş,1,5 yılını Siirt'te geçirdiğini belirterek, hasta ve personelin memnuniyeti için gayret harcayacağını ve hastanenin imkânlarını iyi bildiğini söyledi.

Hastalar için tüm imkânları seferber edeceklerini kaydeden Dr.Atiş, "Hastanemizin bütün imkânlarıyla en kaliteli hizmeti sunmaya çalışıyoruz ve buna devam edeceğiz. Hastalarımızı mağdur etmemek için de hastane kadromuzun genişliği sayesinde il dışına sevki en aza indirmeye çalışıyoruz. Amacımız vatandaşa en iyi sağlık hizmetini sunmaktır." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yağmur öz 4 yıl önce

Tebrik ederim.çok iyi bir doktordur.

Avatar
Siirtli 4 yıl önce

Hayırlı uğurlu olsun hocamıza da başarılar dileriz. Siirt halkı olarak ta hep yanında olduğumuzu bildiririz .

Avatar
Sabır caferoglu 4 yıl önce

Yaklasık 40 senedır ıst da ıkamet etmekteyım 2019 sonbaharında memleketım siirete gezme amaclı gelmıstım orda norolojı servısıne gelme durumunda kalmıstım dr nesrın hnmı orda tanıdım samımıyetıne ve dıyarlı bı şahsıyetıne şahıt olmustum bu gorevıde basaracagını canı yurekten temenı ederım

Avatar
İbrahim sevgili 4 yıl önce

Enkaz bırakıp kaçtı

Avatar
Mizbah 3 yıl önce

Siirt Devlet hastanesini tepeden tırnağa işleyişi düzeltir inşaAllah