Bu haber kez okundu.

Devlet Hastanesi'nde Uyku Laboratuvarı Hizmete Girdi
banner229

Siirt Devlet Hastanesi bünyesinde kurulan uyku laboratuvarı hizmete girdi.

Siirt Devlet Hastanesi'nde, uyku bozuklukları ile ilgili hastalıkları teşhis ve tedavisi amacıyla 2 odada uyku laboratuvarı kuruldu.

Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Muzaffer Aslan, açılışta yaptığı konuşmada, ev ortamı hassasiyetinde oluşturulan özel bir odada, hasta uyurken izlendiğini ve kayıt işlemleri gerçekleştirildiğini söyledi.

Dr.Aslan, "Uykuda, horlama ve nefes kesilmesi, nefes durması olan boğulma hissiyle uyanan, gündüz aşırı uyku hali, uyku esnasında diş gıcırdatan ve değişik hareketlerde bulunan hastalar, uyku laboratuvarında incelenecek." dedi.

Açılışa, Vali Ali Fuat Atik, İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında Belediye Başkanvekili olarak görevlendirilen Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın, İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Fikret Can, Sağlık Mdürü vekili ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Erol Emre Ömür, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve doktorlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.