Bu haber kez okundu.

DEVA Partisi Siirt İl Başkanı Av.Umut Dayanan'ın Kurban Bayramı Mesajı
banner229

DEVA Partisi Siirt İl Başkanı Av. Umut Dayanan Siirtli hemşehrilerinin ve bütün İslâm Dünyası’nın Kurban Bayramını kutlayarak, bir bayram mesajı yayınladı

Başkan Dayanan Bayramlar, birlik, beraberlik, huzur ve barışın simgesi ve yeni başlangıçların vesilesidir. Bayram ikliminin her bir günümüze taşınması, ülkemizin yüksek refah seviyesine, hak ettiği özgürlük iklimine ve demokrasiye kavuşması; dürüst ve işinin ehli insanların işin başında olduğu, şeffaf, fırsat eşitliğine dayanan, adaleti gözeten iyi bir yönetim anlayışıyla mümkün olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, bütün vatandaşlarımızın ve Siirtli hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, bayramın bütün insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.