Bu haber kez okundu.

DEVA Partisi Kurucu İl Başkanı Av. Umut Dayanan Büromuzu Ziyaret Etti
banner229

Geçtiğimiz günlerde mazbatasını DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın elinden alan DEVA Partisi Siirt Kurucu İl Başkanı Av. Umut Dayanan, Medya Siirt büromuzu ziyaret etti.

Deva Partisi kurucu İl Başkanı Av. Umut Dayanan, kurucu il başkanlığına atandığım günden bugüne kadar partimize büyük bir teveccühün olduğunu söyledi.

Dayanan, halkla iç içe olacaklarını herkesi kucaklayan bir parti olacaklarını ifade ederek, ilk etapta bu ay sonuna kadar il teşkilatı, merkez ilçe ve iki ilçemizin teşkilatlandırmasını bitireceklerini, kalan 4 ilçe ve beldeleri Ağustos sonu itibari ile bitirmeye çalışacaklarını söyledi.

Dayanan, ortak değerlerimize saygılı olan, toplumun her kesimi ile konuşabilen, terörün her türlüsü ile arasına mesafe koyan ve siyaset vasıtası ile memleketine hizmet etmek isteyen herkese, partisi ve görüşü ne olursa olsun telefonumuz da ,kapımız da, gönlümüz de açık olacaktır.

Davet edildiğimiz her yere gidecek, herkesi davet edecek, yeniden mahallelerde, caddelerde, kıraathanelerde, ev ziyaretlerinde buluşacağız.

Birlikte yaşadığımız tüm kesimlerin ortak geleceğini inşa etmek adına atılmış bu adımda, “Siirt İl Kurucu Heyetimiz” ile birlikte, arzu eden tüm hemşehrilerimizle çalışmaktan onur ve mutluluk duyacağız. Allah hakkımızda hayırlısını eylesin.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Pilot 4 yıl önce

Kibirsiz ve mütevazi siyaset geçirmeniz dileğiyle hayırlı olsun inşl

Avatar
Misafir 4 yıl önce

Allah muvaffak etmesin yediği tabaga sıçan pus zihniyet rezil rusvay olun