Bu haber kez okundu.

DEVA Partisi İl Başkanı Av. Umut Dayanan Siirt'ten Aday Adayı Oldu
banner229

Ali Babacan'ın genel başkanlığını yaptığı Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Siirt Kurucu İl Başkanı Av. Umut Dayanan, partisinden milletvekili aday adayı oldu.

28. Dönem Milletvekili seçimleri için parti binasında il yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Dayanan, aday adaylığını düzenlenen basın toplantısıyla duyurdu.

Dayanan, gazetecilere yaptığı açıklamada, 1 Temmuz 2020'den bu yana görevini büyük bir onurla yerine getirdiği DEVA Partisi Siirt İl Başkanlığından ayrıldığını aktardı. Yetki belgesi alarak göreve başladığı günden bugüne sürekli sahada olan hemşerisiyle mutluluğu ve üzüntüyü azami düzeyde paylaşan bir teşkilat oluşturduklarını ifade eden Dayanan, şunları söyledi: "İl Başkanı olarak görev yaptığım yaklaşık 3 yıllık zaman zarfında sizlerle yapılan birçok mülakat ve röportajda özellikle sorunların çözümü için "İtiraz" etmeliyiz demiştim.

Dünya siyasi tarihindeki tüm değişim ve dönüşüm süreçleri, İtiraz etmekle başlamıştı ve bizim yapmamız gereken de, yüksek sesle itiraz etmekti. Görev süremiz boyunca; işsizliğe, zamlara, adaletsizliğe, liyakatsiz yönetime, KHK mağduriyetine, israfa, tek imzaya, mülakatlara, hayat pahalılığına, hukuk tanımayan sisteme, yolsuzluklara, boş tencereye, basın üzerindeki baskıya, çevre ve ulaşım problemlerine yüksek bir sesle itiraz ettik, etmeye de devam edeceğiz.

Biz itiraz ettikçe, biz sesimizi gürleştirdikçe,Yetki sahibi muktedirler rahatsız oldular.Çünkü biz itiraz ettikçe konfor alanları daralıyordu.Keyfi davranamıyorlardı.

Biz emin adımlarla ilerledikçe, hakkın ve haklının yanında omuz omuza mücadele ettikçe, Yetki sahipleri daha da rahatsız oldular. Olsunlar. Biz korkmadan, yılmadan sadece bugünün yanlışını değil, yarının doğrusunu da söylemeye devam edeceğiz." İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.