Bu haber kez okundu.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan 25 Eylül'de Siirt'e Geliyor
banner229

DEVA Partisi Siirt il başkanlığı önemli bir etkinliğe hazırlanıyor. DEVA Partisi Genel Başkan Ali Babacan’ın katılımıyla ülke genelinde 4. büyük mitingini 25 Eylül'de Siirt’te yapacak.

Medya Siirt büromuzu ziyaret eden DEVA Partisi İl Başkanı Av. Umut Dayanan, Daha önce Gaziantep, Gebze ve Yozgat’ta büyük kalabalıkların katılımıyla mitingler düzenlediklerini belirterek, 25 Eylül'de de Siirt’te  vatandaşların yoğun  katılımıyla bir miting düzenleyeceklerini ifade etti.

Bu mitingin hazırlıklarına başladıklarını belirten Av. Dayanan, “Vatandaşların yoğun katılımıyla görkemli bir miting düzenleyeceğiz. Hemşerilerimizin büyük bir ilgi göstereceklerine inandığımız bu mitingin hazırlıklarını sürdürüyoruz. Şimdiden bütün hemşerilerimizi davet ediyoruz.” Dedi.

25 Eylül’de Siirt’e gelecek olan Ali Babacan’ın Siirt programı ile bilgi veren DEVA Partisi İl Başkanı Av. Umut Dayanan, Genel Başkanımız Ali Babacan'ı ilimizde bir kez daha ağırlayacak olmanın heyecanı içerisindeyiz. Genel Başkanımızın Siirt Programının oldukça yoğun geçeceğini söyledi.

Dayanan, bu güzel buluşmada tüm Siirtli hemşehrilerimiz aramızda görmekten mutluluk duyarız. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.