Bu haber kez okundu.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen’den Siirt TSO’ya Ziyaret
banner229

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen ile Deva Partisi Siirt İl Başkanı Av. Umut Dayanan ve beraberlerindeki heyet, Siirt Ticaeret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu’nu ziyaret ettiler. Ziyarette Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı A.Kadir Demirhan ve Yönetim Kurulu üyeleride hazır bulundu.

Siirt Ticaeret ve Sanayi Odasına göstermiş oldukları ilgi ve nazik ziyaretleri için Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen ve beraberindeki heyete teşekkürlerini ileten Siirt TSO Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, ''Siirt İş Dünyasının çatı kuruluşu olarak sizleri odamızda ağırlamaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim.

Üreten, istihdam sağlayan, bu ülkenin geleceği için alın teri ile emeği harmanlayarak bıkmadan usanmadan çalışan iş dünyamızla buluşmak ve taleplerini dinlemek isteyen tüm bürokratlarımızı odamızda ağırlamaktan her zaman mutluluk duyduğumuzu ifade etmek isterim.

Siyasi partilerimiz ülkemizde ki demokrasinin vazgeçilmez bir parçasıdır. Millî ve manevi değerlerimize bağlı olan ve bu millet için hizmet etmeyi kendine şiar edinmiş tüm bürokratlarımıza da kapımız her aman açıktır. Ben odamıza gerçekleştirmiş olduğunuz bu ziyaret için sizlere teşekkür ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum'' ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktaran ve göstermiş oldukları misafirperverlik için Siirt Ticaeret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu ve oda yöneticilerine teşekkürlerini ileten Mehmet Emin Ekmen, 14 Mayıs’ta yapılan Milletvekili seçimlerinde kazandıkları 15 Milletvekili Türkiye’nin 81 ilini bölüştüklerini ve bu bölgenin insanı olarak Güneydoğu Anadolu Bölgesinden sorumlu Milletvekili olarak bölgenin sorunlarını dinlemek için Siirt’e geldiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.