Bu haber kez okundu.

Depremde Kurtalan Devlet Hastanesi Binasında Problem Olmadığı Tespit Edildi
banner229

Kurtalan Kaymakamı İhsan Emre Aydın, depremin ardından boşaltılan Kurtalan Devlet Hastanesi binasında yapılan incelemede, herhangi bir problem olmadığının tespit edildiğini söyledi.

Kurtalan Kaymakamı İhsan Emre Aydın, yaptığı açıklamada, Kurtalan ilçesinde saat 8.45'te meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremin ardından hastane binasının boşaltıldığını anımsatarak, "Daha sonra ilgili kuruluşların teknik ekipleri, hastane binasında incelemede bulundu.

Tedbiren boşaltılan Kurtalan Devlet Hastanesi binasında yapılan incelemede herhangi bir problem olmadığını tespit ettik. Hasta alımına ve muayeneye devam ediyoruz. Hizmet vermemizde herhangi bir sıkıntı yok. Teknik incelmeler gösteriyor ki deprem öncesi ve sonrası binada bir fark yok." dedi.

İl Sağlık Müdürü Erol Emre Ömür ise hastanede tedavi gören 36 hastadan 30'unun kendi isteğiyle evlerine gittiğini belirterek, "Diğer 6 hastayı Siirt Devlet Hastanesine sevk ettik. Yapılan inceleme sonucu binada sıkıntı olmadığı belirlendi."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.