Bu haber kez okundu.

Denizli Valiliğine atan Vali Ali Fuat Atik, Basın ve STK’larla Vedalaştı
banner229

Denizli Valiliğine atanan Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Fuat Atik, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve gazetecilerle vedalaştı.

Siirt Polisevi'nde düzenlenen programda konuşan Atik, kadirşinas bir kent olan Siirt'i hiç bir zaman unutmayacağını, Denizli ile Siirt arasında kardeşlik bağlarını kurulacağını aktardı.

Görev yaptığı süre içinde Siirt'ten gördüğü yakın ilgiden mutlu olduğunu belirten Atik, şöyle dedi:"Siirt'te imkanlar ölçüsünde hizmet yapmaya insanların gönüllerini kazanmaya çalıştım.

Bu süre içinde Siirtlilerin çok büyük desteğini gördüm. Özellikle basın kuruluşları, sivil toplum örgütleri yaptığımız çalışmalara her zaman destek verdi. Halkımız da bize gönüllerini açtı. Allah hepsinden razı olsun. Siirtliler, Denizli'de bir kardeşlerinin, hemşehrilerilerinin olduğunu unutmamalıdır. Kapımız ve gönlümüz her zaman açıktır."

Program sonunda Baro Başkanı Av. Nizam Dilek ve Kızılay Siirt Şube Başkanı Nihat Altunç Vali Ali Fuat Atik'e birer plaket verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.