Bu haber kez okundu.

Demirkıran:  “9 Mart 2003 Tarihi Bu Ülkede Bir Miladın Başlangıcıdır”
banner229
 Siirt AK Parti Milletvekili Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Başkanı Sayın Afif Demirkıran Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Siirt’ten Milletvekili seçilmesinin 12. yıl dönümü dolayısıyla bir açıklama yayınladı.

Demirkıran yaptığı açıklamada,  9 Mart 2003 tarihi ile Türk Siyasi tarihinde yeni ve önemli bir dönemin kapılarının aralandığını,  Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Siirt’ten milletvekili seçilmesiyle Türk siyasetinde ezberlerin bozulduğunu, her türlü vesayetin ortadan kalktığını ve siyasetin itibar kazandığını ifade etti.

Demirkıran, “Siirt Halkının eniştesi Recep Tayyip Erdoğan’a %85 oy vererek ezici bir çoğunlukla milletvekili seçmesi  “muhtar bile olamaz” diyen vesayetçi zihniyete bir tokat gibi inmiş, yiğidi düştüğü yerden kaldıran Siirt halkı “emaneti emin ellere teslim ederek” Türk siyasi tarihine adını altın harflerle yazdırmıştır.

Vefalı Siirt halkı, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Milletvekili seçmesiyle başbakanlığının yolunu açmış, Erdoğan’ın Başbakanlığında, ülkemiz yeni bir anlayışa, kararlı ve önünü görebilen bir harekete, onurlu bir mücadeleye, ayakları yere basan, gerçekçi program ve projelere kavuşmuştur. Usta Kaptanın liderliğinde ülkemizin kaderi yeniden çizilmeye başlanmış, Türkiye, artık talimatlarla hareket eden bir ülke olmaktan çıkmış, kendi ayakları üzerinde dik duran omurgalı bir ülke haline gelmiştir.

Milletin iradesini siyasetin merkezine alan Erdoğan, millete hizmeti en büyük şeref görmüş, bu yolda aşk ve heyecanla hep hizmet etmiştir. Ötekileştirmenin, demokratikleşmenin önündeki tüm engeller bir bir kalkmış ve mazlumdan yana, hakkın adaletin temsilcisi Yeni Türkiye’nin temelleri sağlam bir şekilde atılmış, bütün renkleri, zenginlikleri, değerleri ve fikirleriyle tüm halk kucaklanmıştır. Devlet ve millet aynı istikamete bakmaya başlamıştır.

Erdoğan Liderliğindeki Türkiye, her geçen gün daha da büyümüş, güçlenmiş, bölgede ve dünyadaki etkinliği  daha da artmıştır. Türkiye artık sıradan bir ülke olmaktan çıkmış; siyasi, ekonomik ve kültürel olarak dünyada önemli bir aktör haline gelmiştir.

Erdoğan Liderliğindeki Türkiye, değişimin, kalkınmanın, gelişmenin, millî iradenin, temel hak ve özgürlüklerin teminatı,  aydınlık yarınlarımızdır.  Siirt halkı tarih boyunca Bir dünya Lideri çıkarmanın haklı gurunu hep yaşayacaktır.  Ülkemizde 09 Mart 2003 tarihi bir devrin miladı olarak her yıl anılmaya devam edecektir. “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.