Bu haber kez okundu.

Defterdarlıktan Siirt TSO’ya  Vergi Haftası Ziyareti
banner229

İlimiz Defterdarı Seyit Şamil Kadıoğlu, Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Beşir Balbay ve Gelir Müdürü Ali Savaş Altunç 30. Vergi Haftası dolayısıyla Siirt Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret gerçekleştirdi.

Vergi Haftası'nın bu yıl 30'uncusunun kutlandığını dile getiren İl Defterdarı Seyit Şamil Kadıoğlu, bu vesileyle kurumlara yapmış oldukları ziyaretlerinden birisini de Siirt’in istihdam ve vergi üreten en önemli kesimini temsil eden Siirt Ticaret ve Sanayi Odası'na yapmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Ziyaretlerinden dolayı odamız Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu ve Yönetimi adına İl Defterdarı Kadıoğlu ve daire müdürlerine teşekkür eden TSO Meclis Başkan Vekili A.Kadir Demirhan, "Bizler hepimiz aynı gemide, aynı amaç ve hedefler doğrultusunda ilerliyoruz.

Bizler Siirt TSO olarak Siirt’in en önde gelen sivil toplum kuruluşu olmanın yanı sıra, ekonominin atar damarını oluşturan bir yapıyız. İlimizdeki işletmelerimizin mali açıdan sıhhati demek, bir anlamda ilimizin mali sıhhati demektir.

Siirt iş dünyası, her zaman devletine karşı sorumluluklarının farkında ve bilincinde olmuştur. Sayın Defterdarımızın liderliğinde kurumsal düzeyde de ilişkilerimiz son derece verimli biçimde devam ediyor. Bundan sonra da böyle devam edecek. Vergi haftasının ülkemize ve ilimize hayırlı olması dileğiyle" ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.